• Home
  • Search
    •  
  • Login
    • Username: Password:

      Did you miss your activation email?

Author Topic: /me command not working :o  (Read 2204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline David641

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • Rep: 23
  • Kar En Tuk Da Kids
    • View Profile
    • ara ara
/me command not working :o
« on: April 22, 2014, 01:33:00 PM »
just want to know what happened to the command /me, it didn't work for me cause whenever I use the command it results like this
C++ is good but complicated, Java is less but a bit slow. Python has all the slowness but I guess most efficient (at least for AI development). Lua's my missing crush, diamond in the rough.

Offline Exi

  • KCv2 Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 355
  • Rep: -65534
    • View Profile
    • Final Salvation
  • Skype Name: sebaman2
Re: /me command not working :o
« Reply #1 on: April 22, 2014, 09:58:57 PM »
Permission has been taken away from non-staff because many players used it to bypass mutes.

Offline David641

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • Rep: 23
  • Kar En Tuk Da Kids
    • View Profile
    • ara ara
Re: /me command not working :o
« Reply #2 on: April 22, 2014, 10:30:12 PM »
ohh, now I get it, and also I know Raperv's an Engineer too but he could /me cause he use to be a mod, right?
C++ is good but complicated, Java is less but a bit slow. Python has all the slowness but I guess most efficient (at least for AI development). Lua's my missing crush, diamond in the rough.

Offline Exi

  • KCv2 Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 355
  • Rep: -65534
    • View Profile
    • Final Salvation
  • Skype Name: sebaman2
Re: /me command not working :o
« Reply #3 on: April 23, 2014, 12:31:45 AM »
Well no, we just disabled the command for the lower ranks. Higher ranked players (inclucing engineers) tend to not get muted or at least don't abuse the command this much because they are usually more mature so they can still use it :).

Offline TheDarkWolf

  • KCv2 Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 293
  • Rep: 7
    • View Profile
Re: /me command not working :o
« Reply #4 on: April 23, 2014, 09:14:42 AM »
Permission has been taken away from non-staff because many players used it to bypass mutes.

That was an excellent idea.

~ Wolf

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal